1. Начало
  2. Новини
  3. Аквакултури
  4. ИАРА с нов електронен адрес за подаване на сигнали за корупция

ИАРА с нов електронен адрес за подаване на сигнали за корупция

Сигналите, които се подават в Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури следва да са относими само и единствено към нарушения, извършени от служители на Агенцията

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) съобщава, че от днес е наличен нов електронен адрес за подаване на сигнали за корупция: anti_corruption@iara.government.bg. 

Освен на посочения електронен адрес, сигнали за корупция и за конфликт на интереси могат да се подават и по следните начини:
- На адреса на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури – гр.Бургас, ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1;
- На телефон за сигнали за нарушения 056 876 060 и факс 056 876 090;
- Чрез пощенска кутия за сигнали за корупция и конфликт на интереси, намираща се в сградата на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури – гр. Бургас, ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1.

Сигналите, които се подават в Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури следва да са относими само и единствено към нарушения, извършени от служители на Агенцията. Сигналите трябва да съдържат достатъчно информация, която да потвърждава изнесените от сигналоподателя данни за нарушения. При необходимост следва да се представят допълнителни данни и информация по законоустановения ред. Анонимни сигнали не се разглеждат и не се препращат по компетентност.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.