1. Начало
  2. Новини
  3. Автомобили за бизнеса
  4. Най-голямото изложение за автомобили с инвестиционно предназначение отвори врати в Международен панаир Пловдив

Най-голямото изложение за автомобили с инвестиционно предназначение отвори врати в Международен панаир Пловдив

Експозицията представя над 100 световни бранда

В Пловдив започна истински празник на автомобилната индустрия. Най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили отвори врати от днес до 10-ти юни, събота в Международния панаир. Експозицията представя над 100 световни бранда тежко и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, оборудване и цялата палитра съпътстващи продукти и услуги в сектора, събрани на едно място. Икономиката се съживява, на дневен ред е модерният транспорт!
 
Стартът на събитието бе даден от кмета на Пловдив Здравко Димитров, заместник-кмета по транспорт Тодор Чонов, изпълнителния директор на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България - Татяна Груева, ръководителя на секция „Товарни автомобили“ в ААП Иван Ушев и главния директор на Международния панаир-Пловдив Иван Соколов. 
 

„Свидетели сме на сериозната промяна в индустрията - преминаването от двигатели с вътрешно горене към двигатели с ниски емисии. Изключително радостен съм да видя толкова много електрически автомобили тази година, което дава страхотна възможност на всички посетители да се запознаят с новите технологии и да докоснат бъдещето“, каза Иван Ушев – член на УС и председател на секция „Товарни автомобили“ в Асоциацията на автомобилните производители, организатор на изложението.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.