1. Начало
  2. Новини
  3. Биологично земеделие
  4. Изложението за био продукти в Измир ще отвори врати на 6-ти май 2010 г.

Изложението за био продукти в Измир ще отвори врати на 6-ти май 2010 г.

Ще бъде организирана и Международна конференция за биологичното производство на 7 и 8 май

Измир е на път да затвърди позицията си като столица на биологичното производство чрез организиране "Екология - Измир 2010". Изложението се провеждаше в Истанбул през последните осем години, но от сега нататък ще бъде организирано в Измир под ново име. Екология ще се проведе в Център за международни изложения в Culturepark от 6 до 9 май, 2010.

IZFAS, водеща компания за организация на изложения в Турция, и ASDF, организатор на изложението Екология, решиха да обединят силите си за създаване на международен търговски панаир за биологични продукти, с подкрепата на ETO (асоциация за екологично земеделие) в Измир.

Част от изложбата ще бъдат сертифицирани биологични продукти. Други  продуктови групи ще включват текстил, козметика, храни, напитки и бебешки продукти. Ориентираните към износ изложители ще се представят на клиенти от нови пазари. Екология Измир ще бъде нова платформа за изложители и посетители, предоставяйки им възможност да изградят връзки с пазарите в Азия, Далечния Изток, Европа и Северна Америка. в рамките на Екология Измир ще бъде организирана Международна конференция на 7 и 8 май , 2010 г., на която специалисти, производители, преподаватели и други представители ще обсъждат бъдещето и проблемите на сектора .

Генералният мениджър на IZFAS, г-н Доган Ислейен, заяви, че изложението е на път да спечели международна идентичност чрез преместване от Истанбул в Измир. Целта на IZFAS е да организира търговски изложения, за да ускори увеличаването на търговския потенциал в Измир и Егейска област. Основните причини за организиране Екология Измир 2010 г. е желанието да допринесе за икономиката на страната и да засили позицията на Измир като столица на биологичното производство. Екология Измир е резултат от идеята за създаване на международно изложение, представящо Турция във връзка с производството на органични продукти, след успешните издания в Истанбул.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.