1. Начало
  2. Новини
  3. Биологично земеделие
  4. Световният биосектор си дава среща на BIOFACH

Световният биосектор си дава среща на BIOFACH

Водещият търговски панаир за биологични храни ще се проведе в периода 13-16 февруари 2024 г. в гр. Нюрнберг, Германия

През 2024 г. Международното изложение за биохрани „Биофах“ се провежда за 35-ти път. Изложението започва историята си със 197 изложители в кметството на Лудвигсхафен през 1990 г. Около 2500 посетители успяват да посетят "Първия европейски търговски панаир за органични храни и натурални продукти". В гр. Нюрнберг изложението се организира за пръв път през 1999 г., събирайки 1276 изложители и повече от 15 384 посетители. През 2001 г. основателите решават да предадат организацията му в ръцете на Панаир Нюрнберг. Оттогава Биофах се развива като водещ световен търговски панаир за органични храни.

През тази година водещият световен търговски панаир за биологични храни, съчетан с VIVANESS, Международен търговски панаир за естествена и органична лична грижа, ще се проведе от 13 до 16 февруари в Нюрнберг. Тук ще се срещнат регионални, национални и международни заинтересовани страни от цялата верига на стойността – хора, които споделят едни и същи ценности и обединяват усилията си, за да изградят по-устойчиво бъдеще.

Изложението обхваща областите на биологичните храни, био напитките и екологичните нехранителни продукти. В четири изложбени дни изложителите и посетителите ще могат да обсъдят най-новите разработки в рамките на биологичната индустрия. Ще участват биопроизводители и от България.

По време на това събитие участниците ще се потопят в дискусии по съответните теми, ще се ангажират с експерти от индустрията и ще бъдат в крак с най-новото развитие в политиката.

Панаирът служи като място за срещи на биологични оператори по цялата верига на доставки, представители на органични асоциации, вземащи решения и други, насърчавайки обмена на информация и обучението.

Това е мястото, където предлагането отговаря на търсенето – както за посетителите, така и за фирмите-изложители. Производителите представят своите компании и продукти на цялата общност и наблюдават и анализират пазара и се позиционират за конкуренцията едновременно.

Конгресът на BIOFACH предоставя обширна информация за органичния сектор. Конгресът VIVANESS информира за текущото развитие в сектора на натуралната козметика.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.