1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Директорът на агенцията по рибарство Явор Недев подаде оставка

Директорът на агенцията по рибарство Явор Недев подаде оставка

Снимка:

За пет месеца усвояемостта по програмата е скочила от 3,58% на 20,15%

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) Явор Недев подаде оставка, съобщиха от агенцията.

"На 20 декември 2010 г. дадох истинския старт на ОП „Рибарство”, получавайки от ЕК „положителна оценка за съответствие”. За пет месеца усвояемостта по програмата е скочила от 3,58% на 20,15%.

Контролната дейност на агенцията през 14-те месеца на мандата ми се е увеличила 17 пъти в сравнение с предходните години. Мисля че възвърнах в този сектор закона, реда и уважението! Нямам никакви нарушения, винаги съм стоял зад рибарите и сектора и смятам, че престижът на агенцията е променен към по-добро. Право на всеки работодател е да определя екипа си, а ако дори един човек от бранша е бил недоволен от моята работа през тези месец, аз поемам професионална и политическа отговорност и напускам агенцията по рибарство и аквакултури!

Хората от сектора, работодателите ми и колегите трябва да дадат истинската оценка за работата ми, а не - аз. Гордея се, че съм бил част от екипа на д-р Мирослав Найденов. Благодаря на всички медии за коректната ни съвместна работа", пише в изявлението си Недев.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.