1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Изпълнителният директор на ИАРА Явор Недев проведе среща с местната инициативна рибарска група “Несебър-Поморие-Сарафово”

Изпълнителният директор на ИАРА Явор Недев проведе среща с местната инициативна рибарска група “Несебър-Поморие-Сарафово”

Беше направена експертна промоция на Оперативната програма за развитие на сектор “Рибарство”

В зала “Сочи” на община Несебър се състоя среща на Местната инициативна рибарска група /МИРГ/ “Несебър-Поморие-Сарафово”. На събитието присъстваха изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Явор Недев,  депутатът от ГЕРБ Иван Алексиев, ръководителят на Териториалното звено на ИАРА Бургас Янчо Янев, кметът на община Несебър Николай Димитров, зам.кметовете на община Несебър Георги Манолов и Янаки Стоянов, председателят на Общинският съвет на Несебър Благой Филипов и голяма част от общинските съветници от Несебър и Поморие. 

По време на срещата беше направена експертна промоция на Оперативната програма за развитие на сектор “Рибарство”. Обсъдени бяха състоянието и реформите в сектора.  Присъстващите представители на рибарския бранш от Южното черноморие единодушно изразиха подкрепата си към новото ръководство на ИАРА и към предстоящите реформи в бранша.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.