1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Биологичните стопани могат да правят електронни справки за Кампания 2017

Биологичните стопани могат да правят електронни справки за Кампания 2017

В случай на допуснати технически грешки от страна на външната институция, отстраняването им се извършва до 31 декември на текущата година

Кандидатите по мярка 11 „Биологично земеделие” и по мярка 214 „Агроекологични плащания” от ПРСР 2007-2013 за Кампания 2017 могат сами да проверят резултатите от извършените от контролиращите лица проверки за състоянието на парцелите, пчелните семейства и животните. Данните са визуализирани в Системата за индивидуална справка по Директните плащания, секция „Агроекологични плащания” на интернет страницата на ДФ „Земеделие“.

Достъпът до системата се получава с потребителско име и парола на адрес: http://iacs-online.dfz.bg/apex/f?p=2012:1 . Потребителското име се образува от сливането на уникалния код (УРН) и последните четири цифри от ЕГН/БУЛСТАТ, без интервали и допълнителни символи. Паролата за влизане в системата съвпада с персоналния код от „Заявление за подпомагане“ по директни плащания, който се намира се в края на страницата „Резултати от автоматични проверки на въведените данни“ от заявлението за подпомагане.

Припомняме, че ако земеделските стопани установят разминавания в данните могат да се обръщат към контролиращото лице, с което имат сключен договор. В случай на допуснати технически грешки от страна на външната институция, отстраняването им се извършва до 31 декември на текущата година. Контролиращото лице, допуснало грешката, попълва „Заявление за редакция на въведени данни в „СВДВИ“ по образец и го изпраща до ДФ „Земеделие”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.