ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА ТАНЯ!

Да спасим един невинен детски живот!

"Да помогнем на нашето малко слънчице да се излекува и да има едно прекрасно детство, такова каквото заслужава всяко едно дете". С това съобщение родителите на 8 годишната Таня призовават повече хора да се вкючат в събирането на средства за извършване на животоспасяваща операция.

След множество изследвания, 8-годишната дъщеря на  колега от агросектора  Димитър Сурчев, Таня беше диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка - ГЕРМИНАТИВНО-КЛЕТЪЧЕН ТУМОР.

За да се даде шанс на детето е необходимо спешно да се направи операция в Германия (гр. Хановер) и незабавно да се стартира лечение с правилна химиотерапия.

Сумата необходима само за операцията и престоя на детето в болницата е 50 000 EURO. Тази сума не включва престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по нататъшното лечение и терапия.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ НИ да бъде спасен един невинен детски живот!

Предварително Ви благодарим за подкрепата и помощта в този труден за нас момент.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

Можете да дарите средства и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: tcgalaxysport@gmail.com или като кликнете на следния линк:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr…

Повече информация може да видите на фейсбук страницата на инициативата...

Споделяме тази информация с надежда, че повече хора биха могли да се отзоват и да помогнат за да може малката Тани да се излекува и да има едно прекрасно детство.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.