1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Дискусия за кредитирането и субсидирането в земеделието организират в Пловдив

Дискусия за кредитирането и субсидирането в земеделието организират в Пловдив

ПП „Обединени земеделци” и фондация „Конрад Аденауер” ще участват във форум за прилагането на ОСП на ЕС

ПП „Обединени земеделци” и Фондация „Конрад Аденауер” организират на 20 ноември 2010 г. в Пловдив дискусия на тема „Кредитиране и субсидиране в земеделието”.  Форумът ще се състои в х-л „Санкт Петербург” от 10.30 часа.

Състоянието на кредитирането и субсидирането в земеделието,  организацията и процедурите по реализация на проекти, подкрепата за малките и средните фермери, прилагането на Общата селскостопанска политика на ЕС, както и развитието на различни форми на кредитиране ще бъдат дискутирани на форума в Пловдив.

В дискусията ще участват зам.-председателите на ПП „Обединени земеделци” инж. Георги Каркъмов и Моньо Христов, международният секретар на съюза Петя Ставрева, доц. Димитър Николов от Института за аграрна икономика, преподаватели, представители на браншовите организации, кредитни кооперации, банки, фирми, изработващи проекти и др.

На форума ще присъстват Петър Минков, Димитър Иванов и Иван Цанков, общински съветници от ПП„Обединени земеделци” в община Марица, Иван Стоилов, общински съветник от ПП „Обединени земеделци” в община Родопи, Филип Кърмов- кмет на село Ягодово, община Родопи,  инж. Петър Попов, лидер на СДС в Пловдив и Спас Гърневски, общински съветник и лидер на ДСБ в Пловдив.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.