1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Днес, в 13 часа министър Найденов ще открие „Събора на българското земеделие” пред МЗХ

Днес, в 13 часа министър Найденов ще открие „Събора на българското земеделие” пред МЗХ

Изложението ще се проведе от 26 до 28 юли т.г.

Днес 26.07.2010 г., в 13 часа ще  бъде  пресконференцията и официалното откриване на „Събора на българското земеделие” от министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов.

Изложението ще се проведе от 26 до 28 юли т.г., и е отворено за посетители от 10 до 20 часа.

Участници в изложението със свои продукти са „Орехите”, „Белла България” с марките си ”Сачи” и „Перелик, винарска къща „Стряма 2002” ЕООД.

Представени със свои щандове са и Браншова камара на индустриалните хлебопроизводители и сладкари в България чрез фирма „Нилана”, както и Национална асоциация на млекопрeработвателите чрез фирмите „Дядо Либен” ООД, „Ел Би Булгарикум” ЕАД, „Акурат Млечна промишленост” ООД.

Участват и Национална браншова организация „Български пчеларски съюз”, Българска асоциация на производителите на оранжерийна  продукция, Фондация Биоселена, Българска асоциация „Биопродукти”, Национален български пчеларски съюз, с представители Ганчо Ганев и Пею Пеев, „Български мед” ООД с представител Стефан Стефанов, фирма "Балев Био", фирма „Биотрее”, фирма „Ванко 97” ЕООД, предлагаща почвени подобрители. както и фирма „БАСФ”. Участие са заявили и от Издателство за земеделска литература  „Еньовче”.

Министерство на земеделието и храните ще участва като във фоайето на централната сграда на министерството ще бъдат разположени щандове за  открита приемна за информация за земеделските производители от дирекции „Земеделие, гори и поземлени отношения”, „Директни плащания и пазарна подкрепа”, „Растениевъдство”, „Животновъдство”, „Здравеопазване на животните и безопасност на храните”, „Развитие на селските райони”,  „Държавни помощи и регулация”, както и от Държавен Фонд „Земеделие” и Изпълнителна агенция по горите.

Вижте видео по темата

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.