«Фондация за прозрачни регламенти» връчва за трети пореден път своята годишна награда

Церемонията ще се проведе под мотото «Прозрачни и достъпни администрации в Европа 2020»

На 29 март 2011 г. от 14.00 ч. в Метрополитън Хотел София «Фондация за прозрачни регламенти» ще връчи за трети пореден път своята годишна награда за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации.

Церемонията ще се проведе под мотото «Прозрачни и достъпни администрации в Европа 2020». Специален гост-лектор ще бъде арх. Белин Моллов, първият председател на комисията по оценка на кандидатурите в конкурса. Той ще постави акцента в развитието на конкурса в следващите години на фона на най-актуалните предизвикателства пред българските регионални и местни власти – актуализацията на стратегическите и планови документи до 2013 г. и стратегия «Европа 2020».

Резултатите от Конкурс 2010 ще бъдат представени от Васко Райчев, председател на «Делойт България» и на оценителната комисия тази година. Статуетките ще бъдат предадени на новите носители на приза от миналогодишните победители:

  •       Областна администрация Варна – в категория «Най-прозрачна областна администрация»;
  •       Общинска администрация Добрич – в категория «Най-прозрачна общинска администрация»;
  •       Областна администрация Смолян с практиката «Взаимодействие и сътрудничество за подобряване на прилагането на здравната политика към децата в Област Смолян»;
  •      Общинска администрация Козлодуй с практиката «Информационно издание „От и за Общината».

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.