1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ИАНМСП организира националния щанд на едно от най-значимите изложения за сектора на ХВП - Gulfood Dubai 2021

ИАНМСП организира националния щанд на едно от най-значимите изложения за сектора на ХВП - Gulfood Dubai 2021

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира националния щанд на едно от най-значимите търговски изложения за сектора на хранително-вкусовата промишленост в света - Gulfood, което се провежда в периода до 25 февруари в Дубай, ОАЕ.
В тазгодишното издание на събитието участие в националния щанд взеха 7 родни МСП - производителят на натурален оцет "Веда", "Диавена", специолизирана в производството на рибни и месни консерви, производителят на захарни и шоколадови изделия "Мелбон", "Натюр БГ" - компанията, специализирана в производството и търговията с здравословни, диетични , диабетични и био-храни, "Си Комерсиал 7" и "Тип Консулттрейд",произвеждащи и търгуваща със захарни изделия, както и производителят на течни подправки , оцет, ядки, захарни сиропи и  сурово пресовани масла "Смик Ингридиънтс".
Компаниите имат възмжност да представят продукцията си на специална конструкция и да се запознаят с потенциални бизнес партньори от Близкия Изток, Азия, Африка и Европа и САЩ, като наред с да станат част от редица съпътстващи събития, които представят последните тенденции в сектора на ХВП.
Gulfood 2021 се провежда при засилени мерки за безопасност, свързани с пандемията COVID-19, която защитава стотиците изложители и посетители на търговския панаир.
Събитието, което се нарежда сред най-мащабните в света, е отличен инструмент за развитие на бизнеса, като официалната му статистика показва, че 71% от изложителите реализират поръчки в първите 12 месеца след изложението в размер на до 500 000 долара.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.