1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Изборът на изпълнителен директор на ДФ „Земеделие”-РА започна

Изборът на изпълнителен директор на ДФ „Земеделие”-РА започна

Вече са ясни критериите

В деловодството на Министерството на земеделието и храните се приемат заявления от кандидати за длъжността „Изпълнителен директор на ДФЗ-РА”. Кандидатите трябва да отговарят на следните условия:

1. Да познават функционирането, прилагането и законовата рамка на Агенция САПАРД и Разплащателната агенция, в това число Многогодишното финансово споразумение и Закона за подпомагане на земеделските производители, както и съответните Европейски регламенти.

2. Да познават Европейското законодателство във връзка с докладването на нередности и конфликта на интереси, както и спецификата в управлението на средства от Европейските земеделски фондове.

3. Да имат опит в партнирането със служители на Европейските институции.

4. Свободно да владеят английски език и поне още един от работните езици на Европейския съюз.

5. Да нямат пряка или косвена обвързаност с бенефициенти, да не са работили като консултанти по САПАРД или ПРСР, за да бъде изключена възможността за конфликт на интереси.

6. Задължително висше образование – степен магистър.

7. Да притежават способност за планиране и организиране на собствената си работа и работата на другите, с оглед постигане на поставените цели.

Документи, които кандидатите следва да представят за участие:

Мотивационно писмо, автобиография, копие от диплома за завършено висше образование, актуална снимка и декларация за  конфликт на интереси по приложен образец.

Документите се подават лично, на адрес:

Министерство на земеделието и храните, гр. София, п.к. 1040, бул. „Христо Ботев” № 55, ст. 121 /деловодство/, от деня на публикуването на обявата на сайта на ДФ „Земеделие” и МЗХ.

Краен срок за подаване на документи – 17,00 часа на 17.08.2009 г.

Подборът на кандидати ще се извърши до  15,00 часа на 18.08.2009 г., като имената на одобрените кандидати ще бъдат изнесени на информационното табло в МЗХ. От 16,00 часа на 18.08.2009 г. с одобрените кандидати ще се проведе беседа в УС на ДФЗ-РА, Министерство на земеделието и храните, Малък колегиум.

Решението на УС на ДФЗ-РА ще бъде обявено на сайта на ДФ „Земеделие” – www.dfz.bg.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.