1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Кампания по регистрацията на земеделските производители

Кампания по регистрацията на земеделските производители

На всеки 3 дни - отчeт

Общинските служби по земеделие ще отчитат на всеки 3 дни пред министъра на земеделието и храните Валери Цветанов хода на кампанията по регистрацията на земеделските производители, които имат право на плащания за единица площ за стопанската 2008-2009 година.

При необходимост ще бъдат командировани експерти от служби с по-малка натовареност в области, в които има по-голям брой земеделски стопани. Целта е в максимална степен да бъде гарантиран процесът по регистрацията на площите. МЗХ напомня, че всичките 236 общински служби по земеделие ще работят с удължено работно време, както и на националните празници и през почивните дни.

Министерство на земеделието и храните призовава земеделските стопани да проявят активност и да регистрират земите си в срок до 15 май т.г. Над 84 000 земеделски производители в страната имат право да кандидатстват по СЕПП. Общият пакет средства е 287 399 000 евро.

В интернет страницата на МЗХ могат да бъдат намерени необходимите  документи за регистрацията – типови заявления и инструкции за попълване на документите. http://www.mzh.government.bg/Article.aspx?lmid=890&id=890⟨=1

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.