1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министър Найденов ще открие „Събор на българското земеделие” пред МЗХ в понеделник

Министър Найденов ще открие „Събор на българското земеделие” пред МЗХ в понеделник

Изложението ще се проведе от 26 до 28 юли т.г., като ще е отворено за посетители от 10 до 20 часа

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие в 10 часа в понеделник тридневния „Събор на българското земеделие”, който се провежда пред сградата на МЗХ в София.

Изложението ще се проведе от 26 до 28 юли т.г., като ще е отворено за посетители от 10 до 20 часа. Потвърдили са участие производители и преработватели на земеделска продукция от всички сектори на земеделието – мляко, месо, мед и пчелни продукти, зеленчуци. Ще бъдат представени и производителите на вино и биопродукти.

Щандове ще имат и представители на фирми, предлагащи продукти и услуги за земеделските производители.

По време на тридневния събор изложителите ще представят своите продукти и услуги, както и ще предлагат мостри и информационни материали за тях.

Министерство на земеделието и храните ще участва като във фоайето на централната сграда на министерството бъдат разположени щандове за предоставяне на информация за земеделските производители от дирекции „Земеделие, гори и поземлени отношения”, „Директни плащания и пазарна подкрепа”, „Растениевъдство”, „Животновъдство”, „Здравеопазване на животните и безопасност на храните”, „Развитие на селските райони”,  „Държавни помощи и регулация”, както и от Държавен Фонд „Земеделие” и Изпълнителна агенция по горите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.