1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министър Вътев участва в церемонията по награждаването на отличените в годишните награди “Инвеститор на годината” 2023

Министър Вътев участва в церемонията по награждаването на отличените в годишните награди “Инвеститор на годината” 2023

Събитието се организира за осемнадесети път от Българската агенция за инвестиции и отразява приноса на инвеститорите в българската икономика

Министърът на земеделието и храните Кирил Вътев участва в официалната церемония по награждаването на отличените в годишните награди “Инвеститор на годината” 2023 в София. Събитието се организира за осемнадесети път от Българската агенция за инвестиции и отразява приноса на инвеститорите в българската икономика.

Министър Вътев връчи приза на победителя в категория “Инвестиция с висок принос за развитие в региона“ на Кристина Димитрова, представител от екипа на „Синьо лято“ ООД от град Враца, чиято дейност е свързана с производство на захарни изделия.

Инвеститор на годината 2023 спечели “Шнайдер Електрик България” ЕООД. Наградата бе връчена от заместник министър-председателя Мария Габриел.

Сред останалите участници в церемонията бяха министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева, министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов, министърът на околната среда и водите Юлиян Попов, министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Мила Ненова.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.