1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПП ”Обединени земеделци” подписа споразумение за съвместни политически действия

ПП ”Обединени земеделци” подписа споразумение за съвместни политически действия

Партията подкрепя кандидата за кмет на Столична община, издигнат от Синята коалиция, г-н Прошко Прошков

Днес, 6 октомври 2011 г. в гр. София, се постигна следното политическо споразумение между кандидата за кмет на Столична община, издигнат от Синята коалиция, и Политическа партия „Обединени земеделци”:

1. ПП ”Обединени земеделци” подкрепя кандидата за кмет на Столична община, издигнат от Синята коалиция, г-н Прошко Прошков.

2. Кандидатът за кмет на Столична община, издигнат от Синята коалиция, и ПП ”Обединени земеделци” се споразумяват да работят заедно в Столичен  общински съвет за демократично и гражданско управление в София.

3. По време на кампанията, кандидатът за кмет на Столична община, издигнат от Синята коалиция, и ПП ”Обединени земеделци” ще осъществят съвместни дейности и публични акции.

4. ПП ”Обединени земеделци” ще излъчи свой представител или наблюдател в щаба на кандидата на Синята коалиция, който ще подпомага щаба и кандидата при формулиране на политически тези и послания.

Настоящото споразумение се подписа от кандидата за кмет на Столична община, издигнат от Синята коалиция, и от председателя на ПП ”Обединени земеделци” Петя Ставрева.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.