1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Продуцентска къща „Агромедия” – първа в своята област получи международен сертификат за качество на услугите

Продуцентска къща „Агромедия” – първа в своята област получи международен сертификат за качество на услугите

Целта е повишаване на качеството на продуктите и услугите и постигане на висока удовлетвореност от страна на клиентите и потребителите

Постоянното повишаване на качеството на продуктите и услугите е цел номер едно за медийната група, която обединява предаването Агрофорум, списанието Агрокомпас , интернет портала www.agro.bg и ТВ магазина Агромаркет .

Продуцентска къща „Агромедия” е първата медийна група в селскостопанския бранш, 100% българска собственост, която внедри система за управление на качеството ISO 9001:2008. Идеята е да се подобри дейността на фирмата и да се повиши ефективността на работа, като се удовлетворяват все по-нарасналите потребности на клиентите. Целта е също така подобрение на управленската дейност, организацията и процеса на работа, по-гъвкаво използване на ресурсите, допълнителна квалификация на персонала. Всичко това е с цел повишаване на качеството на продуктите и услугите и постигане на висока удовлетвореност от страна на клиентите и потребителите, както и постоянно поддържане на обратна връзка с тях. 

Повече информация за сертификата, можете да намерите тук   

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.