1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит Банк подписа нова кредитна линия с KfW

ПроКредит Банк подписа нова кредитна линия с KfW

Това е осмото кредитно споразумение между двете институции за финансиране на малки и средни предприятия от 2001 г. насам

Нов договор за кредитна линия бе подписан между ПроКредит Банк и немската банкова група KfW (Kreditanstahlt fuer Wiederaufbau). Сумата на договора е 15 млн. евро, за срок от 7 години. Това е осмото кредитно споразумение между двете институции от създаването на ПроКредит Банк за финансиране на малки и средни предприятия от 2001 г. насам.

Кредитното споразумение бе подписано от Роланд Зилер, Първи вицепрезидент и Олаф Цимелка, Началник направление в KfW, а от страна на ПроКредит Банк от Петър Славов, Председател на УС и Изпълнителен директор и Марияна Петкова, Член на УС и Изпълнителен директор.

Ресурсът по новото кредитно споразумение ще бъде използван от ПроКредит Банк за финансиране на малки и средни предприятия. Банката предлага целево разработени кредитни продукти за малките и средни фирми, работещи в сферата на производството, търговията и услугите. Технологията за отпускането им позволява гъвкави решения за обезпечение и определяне на удобни схеми за обслужване и погасяване на кредитите.

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.