1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит Банк предлага безплатно известяване по кредитна карта Visa Classic

ПроКредит Банк предлага безплатно известяване по кредитна карта Visa Classic

При желание картодържателите могат да получават и SMS за всяко теглене или плащане с кредитна карта

ПроКредит Банк въведе нова безплатна услуга по кредитна карта Visa Classic - SMS уведомяване за дължима погасителна вноска. Всички картодържатели на Visa Classic вече ще могат да получат уведомление за общата дължима сума, дължимата минимална погасителна вноска и срока за погасяване чрез SMS съобщение. Известяването ще става на посочен от картодържателя номер.

Новата безплатна услуга важи за всички кредитни карти Visa Classic на банката. Услугата се активира автоматично за новите клиенти с подаването на искане за откриване на нова кредитна карта. SMS известяването може да се активира и за всички настоящи картодържатели на Visa Classic от ПроКредит Банк с едно обаждане в телефонния център на банката.

Картодържателите могат да погасяват задълженията по кредитните си карти с вноска в брой в клон на ПроКредит Банк, превод от друга сметка или чрез интернет или телефонното банкиране на банката.

Кредитната карта Visa Classic е предназначена за клиенти с доходи от постоянен трудов договор от минимум три месеца при настоящия работодател или с доход от бизнес.  При желание картодържателите могат да получават и SMS за всяко теглене или плащане с кредитна карта, като по този начин контролират използването на средствата.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.