1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит Банк с нови промоционални условия за бизнес кредити

ПроКредит Банк с нови промоционални условия за бизнес кредити

Минималният размер на кредитите е 3 000 евро или равностойността им в лева

От днес до 31 януари 2011 г. ПроКредит Банк ще отпуска бизнес кредити без такса за разглеждане на документи. Промоцията цели улесняване на достъпа на малките и средните предприятия до финансиране за оборотни и инвестиционни цели.

Кредитополучатели могат да са както малки и средни предприятия, регистрирани земеделски производители, така и хора със свободни професии за кредитите до 30 000 евро.

Минималният размер на кредитите за бизнес на ПроКредит Банк е 3 000 евро или равностойността им в лева. Максималният срок за погасяване варира в зависимост от сумата на кредита и от това за какви нужди е бил изтеглен - за инвестиционни или оборотни средства.

Кандидатстващите за бизнес кредити в ПроКредит Банк ще могат да подават искания за кредит без да плащат такса за разглеждане на документи през промоционалния период.

От промоцията на банката до 31 януари 2011 г. могат да се възползват и всички  бизнес кредитополучатели, които се нуждаят от овърдрафти, кредитни линии, кредити с равни вноски или със свободен погасителен план, кредити Енергийна ефективност за фирми, лизинг, банкови гаранции и акредитиви. ПроКредит Банк може да им предложи и дългосрочни финансови решения под формата на кредитни лимити и рамкови споразумения, които комбинират в себе си различни финансови възможности според индивидуалната нужда на клиента.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.