1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит Банк стартира нова кредитна кампания

ПроКредит Банк стартира нова кредитна кампания

Банката отпуска кредити до 1 млн.лв.

От 22 март до края на месец април ПроКредит Банк ще проведе своя нова кампания за бизнес кредити и лизинг до 1 000 000 лв. под надслов „Време е да продължим напред”. По този начин банката се стреми да отговори на все по-голямата нужда на малките и средни предприятия от свеж капитал за оборотни и инвестиционни цели. Акцент в кампанията ще бъде поставен върху най-търсените кредитни и лизингови продукти на институцията.

Кредитополучатели по новите кредити могат да са както малки и средни предприятия, така и регистрирани земеделски производители. Максималният срок за погасяване варира в зависимост от сумата на кредита и от това за какви нужди е бил изтеглен, като за инвестиционни цели той е до 15 години в зависимост от сумата, а за оборотни средства – до 3 години.

ПроКредит Банк предлага индивидуален подход и гъвкави решения за обезпечение по своите кредитни и лизингови продукти. В кредитната си дейност финансовата институция е насочена към предоставяне на достъпно финансиране за малките и средни предприятия. В допълнение на това ПроКредит Банк се концентрира върху отговорното банкиране, като предлага на своите клиенти пълна гама от банкови продукти и услуги.

ПроКредит Банк (България) е част от международна група от 22 целево-ориентирани финансови институции, чиято дейност е насочена към развиващите се страни и икономиките в преход в три региона на света: Източна Европа, Латинска Америка и Африка. ПроКредит Банк (България) е основана през октомври 2001 г. и предлага банкови продукти и услуги на малки и средни предприятия, големи компании и физически лица. За разлика от останалите банки, ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити. Вместо това, ние се концентрираме върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред нашите клиенти.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.