1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит Банк вдига лихвите по спестовни влогове и депозити

ПроКредит Банк вдига лихвите по спестовни влогове и депозити

Отпада досегашното разделение на лихвата за спестени суми до и над 5 000 лв.

От началото на месец юни 2011 г. ПроКредит Банк вдига лихвите по предлаганите от банката спестовни влогове и тези по срочните депозити и гъвкавите депозити ПроВлог в евро.

След увеличението всеки клиент физическо лице, което открие спестовен влог в лева, ще получи годишна лихва от 2.75%, а в евро – 1.50%. Отпада досегашното разделение на лихвата за спестени суми до и над 5 000 лв. и за всички влогове, независимо от сумата по тях, ще бъде прилагана една лихвена ставка.

Спестовният влог на ПроКредит Банк е сигурен и гъвкав продукт, предназначен за хора, които желаят да спестяват редовно с малки суми, но искат да разполагат със спестените средства по всяко време за покриване на непредвидени разходи.

Клиентите на банката могат да довнасят суми по спестовните влогове неограничено, по всяко време и без такса. ПроКредит Банк предлага удобството клиентите да имат достъп до спестяванията си от всеки клон в страната. Спестовният влог е без такса за откриване и обслужване.

Повишените лихви по срочните депозити в евро се отнасят за 6, 12, 24 и 36-месечни депозити, а повишението при депозитите ПроВлог в евро касаят 12, 24 и 36-месечните депозити. Всеки клиент, който открие стандартен едногодишен депозит в евро, ще получи годишна лихва от 4.50%, а ако реши да спестява евро за същия период в ПроВлог – 4.00%.

Увеличените лихвени проценти не са промоционални, а банката увеличава лихвите трайно. Подобрявайки условията по своите депозитни продукти, ПроКредит Банк продължава да следва един от приоритетите си - изграждането на спестовна култура сред населението.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.