1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Състоянието и тенденциите в развитието на пазара на земята за 2008 г.

Състоянието и тенденциите в развитието на пазара на земята за 2008 г.

Ден на отворените врати в МЗХ

Днес зам.-министърът на земеделието и храните д-р Светла Бъчварова ще даде пресконференция за състоянието и тенденциите в развитието на пазара на земята за 2008 г. в  от 11.00 часа в МЗХ.

В петък, 6 април в МЗХ от 10.00 часа вицепремиерът по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева, министърът на земеделието и храните Валери Цветанов и заместник-министър инж. Димитър Пейчев ще открият Ден на отворените врати, посветен на Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 на.

Ден на отворените врати по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. се провежда за втори път в Министерството на земеделието и храните. Експерти от Управляващия орган на Програмата и Разплащателна агенция ще отговарят на въпроси, свързани с практическото приложение на програмата.

Всички земеделски производители, представители на общини, бизнес организации и граждани, които проявяват интерес към Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 г.,  ще могат да получат компетентни експертни съвети относно условията и правилата за кандидатстване по отделните мерки на програмата, както и по детайлите и конкретни казуси, свързани с възникнали проблеми при изготвянето на документацията и в процеса на кандидатстване.

Провеждането на Дни на отворени врати стартира през месец септември миналата година по инициатива на заместник министър-председателя Меглена Плугчиева, като продължението им е израз на  последователната политика на правителството за по-голяма прозрачност към българското общество и съдействие за повишаване на компетентността на бенефициентите при усвояването на средствата по европейските програми и фондове.

За по-голяма ефективност на провеждането на Деня на отворените врати в Министерство на земеделието и храните, разчитаме на активното отношение на заинтересованите граждани и организации, като те ни изпратят предварително своите въпроси и се регистрират за участие в Деня на отворени врати на телефон 985-11-594.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.