1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Заместник-министър Бурджев: Проучваме възможностите за подобряване на инфраструктурата и условията на труд за рибарите, разтоварващи уловите на рибарско пристанище „Балчик“

Заместник-министър Бурджев: Проучваме възможностите за подобряване на инфраструктурата и условията на труд за рибарите, разтоварващи уловите на рибарско пристанище „Балчик“

Аграрният заместник-министър се срещна с корабособственици и членове на екипажи на риболовни кораби

„Проучваме възможностите за подобряване на инфраструктурата и условията на труд за рибарите, разтоварващи уловите на рибарско пристанище „Балчик“. 

Това заяви заместник- министър Стефан Бурджев по време на посещението си на пристанището в гр. Балчик. Аграрният заместник-министър се срещна с корабособственици и членове на екипажи на риболовни кораби, които споделиха актуалните проблеми и предизвикателства, пред които е изправена местната рибарска общност.

На съвместна среща с кмета на община Балчик г-н Николай Ангелов бяха обсъдени перспективите и ползите от бъдещо по-тясно сътрудничеството и партньорство, с цел подобряване средата и условията на труд на рибарите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.