1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Заместник-министър Чамбов връчи дипломи на абсолвентите от Випуск 2022 на Лесотехническия университет

Заместник-министър Чамбов връчи дипломи на абсолвентите от Випуск 2022 на Лесотехническия университет

Tой им пожела да бъдат успешни, млади българи, които ще се реализират в нашата страна

Министерство на земеделието и неговите структури са с широко отворени врати за Вас. Надявам се от тук да започне Вашето кариерно развитие. С тези думи се обърна заместник-министърът на земеделието инж. Валентин Чамбов към абсолвентите и студентите от Лесотехническия университет на официалната церемония по връчване на дипломите на Випуск 2022. Събитието се организира в чест на предстоящия празник на народните будители.

Той им пожела да бъдат успешни, млади българи, които ще се реализират в нашата страна.

„Знанията, които сте усвоили в университета да намерят приложение в практиката и да продължите традициите в лесовъдската професия“, призова заместник-министър Чамбов.

Той  каза още, че е щастлив от възможността да е сред академичната общност и студентите на тържественото отбелязване на Деня на народните будители, хората които са допринесли за пробуждането и самосъзнаването на българите като единна нация, чиито последователи днес са именно преподавателите. „Вие сте академични учени на високо ниво, подготвяте квалифицирани кадри, възпитавате отговорни личности, които с предприемчивост ще намерят  за себе си най-доброто професионално поприще“, посочи земеделският заместник-министър.

В заключение инж. Чамбов поздрави всички млади хора и техните родители, като им пожела здраве и успехи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.