1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. АГРО ТВ с награда за подкрепа на малките и средните предприятия

АГРО ТВ с награда за подкрепа на малките и средните предприятия

Призът беше връчен на церемония в рамките на конференция, организирана от Обединени Бизнес Клубове

АГРО ТВ получи приз в категория Медии в подкрепа на малките и средните предприятия по време на церемония, организирана по случай 5-тия рожден ден на сдружение Обединени Бизнес Клубове.

Конкуренти в същата категория бяха Блумбърг ТВ България, Българска национална телевизия, Българска телеграфна агенция, Българско Национално радио, Вестник 24 часа, Вестник Банкер, Дарик радио, Списание Бизнес Клуб, ТВ Европа.

„За нас е висока чест да получим този престижен приз. Смятам, че е напълно заслужен, защото АГРО ТВ представя успешни и утвърдени модели и практики, които допринасят за устойчивото развитие на малкия и среден бизнес у нас. Показваме добрите примери в агробизнеса и успешното усвояване на евросредства, благодарение на които малкият и среден бизнес получава подкрепа за развитието и разширяването си, за внедряването на нови технологии и повишаване на ефективността на работните процеси“, заяви Светла Гърбешкова, изпълнителен директор на медията.

Награди за подкрепа на малкия и средния бизнес получиха държавни и финансови институции, местни власти, големи компании. Бяха раздадени призове и в категории Най-добра иновативна и Най-бързо развиваща се микро, малка или средна компания, Социално отговорно предприятие, Женско предприемачество.

Церемонията по връчването на наградите на ОБК се състоя в рамките на втората Балканска конференция на МСП. Във форума взеха участие над 200 български представители на МСП и над 150 предприемачи от Румъния, Гърия, Турция, Сърбия, Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово, Албания, както и от Италия. Събитието се проведе със специалната подкрепа на “Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия” (ИАНМСП) и “Българска агенция за инвестиции” (БАИ) при Министерството на икономиката.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.