1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. ПроКредит Банк стартира нова кредитна кампания

ПроКредит Банк стартира нова кредитна кампания

Банката предлага бизнес кредити при атрактивни условия

От 27 септември до края на месец октомври ПроКредит Банк ще проведе своя нова кампания за бизнес кредити. По този начин банката се стреми да отговори на все по-голямата нужда на малките и средни предприятия от свеж капитал за оборотни и инвестиционни цели. Акцент в кампанията ще бъде поставен върху бизнес кредитите до 150 000 евро, които са и най-търсени от клиентите на банката.

Кредитополучатели по новите кредити могат да са малки и средни предприятия с минимум 6 месеца бизнес опит, регистрирани земеделски производители, a също така и физически лица със свободни професии.

ПроКредит Банк предлага индивидуален подход и гъвкави решения за обезпечение по своите кредитни и лизингови продукти. Максималният срок за погасяване варира в зависимост от сумата на кредита и от това за какви нужди е бил изтеглен.

В началото на месец септември ПроКредит Банк обяви, че понижава лихвените нива по всички новоотпуснати бизнес кредити с минимум два процентни пункта. След понижението, годишните лихви по кредити между 10 001 и 30 000 евро започват от 11.00%, за кредитите в диапазона 30 001 и 150 000 евро минималната лихва е 9.50% на година, а за кредити над 150 000 евро минималната годишна лихва пада до 8.50%.

ПроКредит Банк залага на нова визия и рекламен клип, създадени специално за кампанията. Чрез своите изразни средства, те представят целевите групи, към които институцията се стреми да достигне, и подкрепата, която банката оказва на своите клиенти. 

В кредитната си дейност ПроКредит Банк е насочена към предоставяне на достъпно финансиране за малките и средни предприятия. В допълнение на това финансовата институция се концентрира върху отговорното банкиране, като предлага на своите клиенти пълна гама от банкови продукти и услуги.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.