1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Биопроизводители настояват сертифицираните биологични продукти да бъдат на отделни щандове в търговските обекти

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Биопроизводители настояват сертифицираните биологични продукти да бъдат на отделни щандове в търговските обекти

И още: Младен Милков беше домакин на агрошоу

Тази седмица в АГРОФОРУМ първият ни репортаж започва от Северозападна България, където се намират обработваемите площи на Тодорка Кръстева. Тя е дългогодишен агроном и е едно от известните имена в агробизнеса. Ще ви покажем каква е нейната концепция за постигането на рентабилност въпреки трудните почвени и климатични условия.

Искате ли да разберете как може да правите успешен бизнес, да имате милиони работници, които да ви произвеждат ценна и добре платена суровина и то без заплати? Тогава елате с нас в с. Бояново, където Станка и Атанас Обрешкови вече са реализирали тази печеливша формула, благодарение на европейско финансиране от ПРСР.

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите няколко международни събития, които са свързани с предстоящия конкурс „Трактор на годината“. Ще ви покажем част от машините-претенденти за престижното отличие, което ще бъде връчено по време на изложението Ейма в Болоня през ноември.

Биопроизводители настояват сертифицираните биологични продукти да бъдат на отделни щандове в търговските обекти. Това ще улесни като потребителите, така и служителите на БАБХ, които извършват контрола.

Тази седмица ще ви покажем един истински спектакъл на открито, посветен на мощността, прецизността и иновативната инженерна мисъл. В него взеха участие различни технологични линии земеделски машини за есенната кампания. Агрошоуто се проведе в землището на село Раданово, на земите на зърнопроизводителя Младен Милков. Ще ви разкажем защо той залага на верижната технология при тракторите.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 20.10.-27.10.2012 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.