1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Златекс откри нова база във Враца

Златекс откри нова база във Враца

Новият търговско сервизен център предлага богат избор на брандовете Fendt, Valtra и Manitou

Нов търговско-сервизен център откри фирма Златекс в град Враца. На площ от 1200 кв.м. са ситуирани просторен шоурум, 4 офиса, конферентна зала с капацитет 40 места, склад за резервни части на площ от 220 кв.м., склад за масла и филтри и сервизно помещение с площ от 220 кв.м. Новият център ще предлага богат изобр на нови трактори Fendt и Valtra, зърнокомбайни Fendt и телехендлери Manitou, както и оригинални резервни части и сервиз. По време на официалното откриване на новата база 4-ма земеделски производители получиха ключовете на новозакупените от тях машини лично от представителите на Fendt и Valtra.

Фирма Златекс има 25 г. опит в земеделието, продажбата и сервизирането на земеделска техника, като си партнира успешно с над 25 топ западноевропейски производители на земеделска техника и оборудване.

Нашата мисия е да бъдем близо до земеделците, да бъдем заедно в трудния път в постигането на по-високи резултати от добиви, за да сме конкурентни на европейския пазар, каза управителя на фирма Златекс инж. Нецо Минев. Той заедно с търговския директор Красимир Минев прерязаха лентата.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.