1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Бояна Димитрова получи златно кюлче от фирма Косад Семанс

Бояна Димитрова получи златно кюлче от фирма Косад Семанс

Тя беше сред участниците в играта „В търсене на съкровище с Косад Семанс“

Бояна Димитрова от фирма Агроленд спечели 50-грамово златно кюлче с проба 999,9. Нейното име беше изтеглено в томбола, с която се осъществи финалният етап от играта „В търсене на съкровище с Косад Семанс”. 

Златното кюлче лично беше връчено на Бояна от управителя на компанията Божана Гандева с думите: „За нас е истинско удоволствие да имаме партньори като вас. Ние работим и се забавляваме заедно, надяваме се, да сме ви полезни с нашите съвети на полето“. 

„За мен също е голямо удоволствие да работим заедно и да се забавляваме на вашите прекрасни екскурзии, които организирате, да работим и да споделяме успехите“, каза в отговор Бояна Димитрова. 

В томболата бяха включени имената на всички земеделски производители, които през 2016-та година са засели над 3000 дка със селекцията на Косад, независимо от културите, които са използвали. В този списък бяха и имената на клиенти на компанията, които имат по-малко площи, но в преобладаващата част присъства селекцията на Косад. 

Всички останали участници в играта, независимо от площите, които са засели с Косад, участваха в томболата за другите ни златни награди – позлатени класове.

 dsc_1097_1020

Автор: Светла Стефанова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.