1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. БТПП подготвя изданието „Календар на панаирите и изложбите в България 2015”

БТПП подготвя изданието „Календар на панаирите и изложбите в България 2015”

Календарът се отпечатва в тираж 2500 бр. и се разпространява в над 150 търговски палати в България и чужбина

Българската търговско-промишлена палата подготвя 22-то издание на “Календар на панаирите и изложбите в България 2015”.
 
Като единствено реномирано издание в България, с винаги актуална и точна информация, Календарът съдейства на българските и чуждестранни фирми при избора им на прояви, в които да участват и да посетят. Информацията е на български и английски език за панаири, изложения, салони, базари, фестивали и други прояви, провеждани в България, което отговаря на големия интерес и запитвания както от страната, така и от чужбина.
 
Календарът съдържа 4 раздела:
• панаири и изложби по градове - с данни за тематиката, дати на провеждане, адресни данни на организаторите;
• панаири и изложби по хронология;
• панаири и изложби по браншове;
• реклами и рекламни вложки на фирми, организации, институции, рекламни и дизайнерски агенции, издателски къщи, организатори на панаири и изложби и др.
 
Календарът се отпечатва в тираж 2500 бр. и се разпространява в над 150 търговски палати в България и чужбина, дипломатически и търговски мисии в България, българските дипломатически мисии в чужбина, държавни институции, браншови съюзи; панаирни и изложбени организации; бюрата за съдействие и развитие на търговията; консултантски и маркетингови фирми и др. Предлага се и по време на български и чуждестранни бизнес делегации и международни форуми.
 
С включването си в “Календар на панаирите и изложбите в България 2015” ще достигнете до точната целева група от фирми с висока активност в тази област. Информацията, публикувана в Календара, е от първа необходимост при планиране участието на фирми в панаири и изложби, за корпорациите с международна дейност, вносно-износните отдели в бизнеса и промишлеността, за дейностите по планиране и поръчки, за организаторите на презентации и търговски мероприятия, туристически агенции, авиокомпании и др. по целия свят.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.