1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Елитни кучета предлагат на „Зоо ревю 2010“ в Международния панаир – Пловдив

Елитни кучета предлагат на „Зоо ревю 2010“ в Международния панаир – Пловдив

За първи път ще гостува куче плъхоловец от рядката порода „Ратонеро Мурсияно“

За първи път на Панаира на домашните любимци ще се предлагат кучета, които са отгледани в развъдници, имат родословно дърво и сертификат, съобщиха от Международния панаир – Пловдив. Опитни кинолози ще дават съвети на посетителите какво куче е най-подходящо да си вземат и как да се грижат за него. Освен това, собствениците на домашни любимци могат да участват в традиционната борса за размяна.

Идеята на изложението е не само да покажем елитни екземпляри, а и връзката между кучетата и техните стопани, коментира Пламен Митрев, вицепрезидент на Българския републикански киноложки съюз, на пресконференция в Международен панаир - Пловдив, където ще се проведе „Зоо ревю 2010“. То ще продължи от 29 до 31 октомври в палата 8.

За първи път ще гостува куче плъхоловец от рядката порода „Ратонеро Мурсияно“. В палата 8 на панаирния комплекс посетителите ще могат да видят кучета, котки, канари, гълъби, екзотични птици, влечуги, гризачи, паяци, скорпиони и дори бял пор албинос, а също – и кенгурови мишки. Фирми ще представят храни и аксесоари за домашни любимци. За първи път ще бъдат направени демонстрации за фризури на кучета. Ще има и ревю на зимна колекция облекла за тях.

Изложението „Зоо ревю“ всеки път е уникално, с нови елементи, подчерта Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който е организатор на проявата заедно с Киноложкото дружество в града.

Виж повече...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.