1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Европейска премиера на тракторите DEUTZ-FAHR в Севиля, Испания

Европейска премиера на тракторите DEUTZ-FAHR в Севиля, Испания

Само за зрителите на АГРОФОРУМ – с какво новите модели Agrotron TTV 410/420/430 правят революция в земеделието

Тази седмица предаването стартира с европейската премиера на новите модели Agrotron TTV 410/420/430, които са в диапазона от 115 до 135 к.с. В Севиля пред агрожурналисти и дилъри на марката бяха представени иновативните концепции, заложени в новите машини на DEUTZ-FAHR. Те спестяват гориво, подобряват земеделската работа и щадят околната среда. Създателите на новите модели са се придържали към това всеки водач на Agrotron TTV да използва трактора надеждно и продуктивно, без допълнително обучение и след кратък период на запознаване. Но, повече за това ще разберете тази седмица в предаването АГРОФОРУМ.

И от Севиля, ще ви заведем в София – в първия специализиран магазин за мед и пчелни продукти директно от производител. Какви са ползите за пчеларя Стефан Стефанов да работи по Наредбата за директни продажби и какви трудности среща с директните продажби – ще видите, ако и тази седмица, докато празнувате Великден, отделите половин час, за да бъдете с предаването.

Ако го направите, няма да съжалявате, защото ще видите ексклузивни интервюта с някои от участниците в предстоящото през май най-голямо изложение на земеделска техника в България – „БАТА АГРО”. Ще ви покажем какви са настроенията на бизнеса към това второ издание на агрошоуто и какви изненади са подготвили за гостите на престижния форум.

Тази седмица няма да пренегнем и бенефициентите по мярка 214, които се оплакаха, че имат да получават субсидии за две последвателни години. До какви последици ще доведе неизплащането на тези така необходими средства – ще ни разкаже дългогодишият биопчелар Димо Димов.

И в края на предаването ще дадем съвети на зърнопроизводителите, които искат и през тази година да спечелят от перспективната култура царевица. Кои препарати да използват, за да освободят посевите от най-упоритите плевели и какви резултати са постигнали миналата година водещи земеделски производители в страната – всичко това – само в празничните дни с предаването АГРОФОРУМ.

Видео анонс на предаването вижте ТУК

Повече информация за предаването може да видите на www.agroforum.bg

Програмата на националното ТВ предаване за селско стопанство
"АГРОФОРУМ"  може да видите ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.