1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Функционален уебсайт „Активни фермери за АКИК“

Функционален уебсайт „Активни фермери за АКИК“

Актуална информация за прилагане на мерки за АКИК и добри практики от Норвегия и света ще бъдат предоставяни и обсъждани от създадената мрежа от „агенти на промяната“

В изпълнение на проект "Активни фермери за адаптация към климатичните промени", който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП - www.activecitizensfund.bg е създаден функционален уебсайт за обмен на опит между фермери за прилагане на мерки за адаптация към измененията на климата /АКИК/ на малките ферми.
На уебсайта са свободно достъпни всички обучителни материали създадени в изпълнение на проекта https://www.activefarmers.eu/project/results , актуализирана информация и препоръки с табло/форум за съобщения и споделяне на опит, купуване/продаване на продукция и отпадъци - https://activefarmers.eu/forum. 
На сайта са предоставени обучителни видеа за прилагане на мерки за АКИК - https://www.activefarmers.eu/good-practices/norway с описание на практиките.
Актуална информация за прилагане на мерки за АКИК и добри практики от Норвегия и света ще бъдат предоставяни и обсъждани от създадената мрежа от „агенти на промяната“.
 
Резултати
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.