1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Изложение за вертикално земеделие в Дубай

Изложение за вертикално земеделие в Дубай

По думите на организаторите най-важната цел на мероприятието е да поощри селскостопански практики, които повишават производството на хранителни продукти

На 13 и 14 септември в Дубай ще се състои едно от най-големите световни изложения за вертикално земеделие. То се организира от частна компания с подкрепата на министерството на околната среда на Обединените арабски емирства и на него ще бъдат показани най-новите постижения в сектора.
 
Двудневното изложение събира всички аспекти на вертикалното земеделие на едно място и предлага на експертите и инвеститорите добра възможност да се запознаят с нови идеи и да обменят знания и добри практики, както и да дискутират проблемите, предизвикателствата и контрола. В рамките на изложението ще бъде проведен дискусионен форум с основна тема сътрудничество между различните заинтересовани групи.
 
По думите на организаторите най-важната цел на мероприятието е да поощри селскостопански практики, които повишават производството на хранителни продукти. Това е и в центъра на националната хранителна стратегия на Обединените арабски емирства. Изложението ще покаже върхови технологии и тенденции и ще представи компании от цял свят, които предлагат услуги в сектора на вертикалното земеделие. Сред участниците има фирми за осветление, напояване, автоматизация, опаковки, разсад и други иновации.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.