1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Кучета от общинския приют Горни Богров ще търсят своите стопани в парка Заимов

Кучета от общинския приют Горни Богров ще търсят своите стопани в парка Заимов

Не пропускайте морското издание на осиновителския уикенд

На 6 юли (събота), в парк "Заимов", от 16:00 до 19:00 ч., десет кучета от общинския приют на "Екоравновесие" в с. Горни Богров ще очакват своите нови стопани.

Осиновителската кампания е организирана съвместно от Екоравновесие и доброволците от Бандата на 1500-те.


Когато ни замириса на море, ни замириса и на свободно време, което искаме да прекараме с най-добрия си приятел. Вълнуваме се както едно време, когато бяхме малки и се впускахме с нашия другар в нови приключения.

Ще влезе ли в морето? Ще се въргаля ли във водораслите и ще се изтръска ли точно когато сме се намазали със защитния крем? ЩЕ!

На 6-ти юли, събота, ще ви покажем в парка Заимов 10 богровчета, които си мечтаят да споделят точно тези моменти с вас от тази година насам за всяко лято, което идва. Включете летния режим, развихрете въображението си и се отдайте на един летен следобед с музика, изненади, кучета и много настроение.

Бандата на 1500-те и Екоравновесие с кучетата от Приют за кучета с. Горни Богров - Municipal Dog Shelter Gorni Bogrov, Sofia очакваме не само вас, но и ваши приятели, техни съседи, близките им и техните деца с приятелчетата им, за да може от дума на дума, точните хора да дойдат... а може би, някое от богровчетата, освен до нов дом, ще стигне и до истинско море тази година!

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.