1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. На 16 март отваря врати изложението „ЗА ТУРИЗМА 2018“

На 16 март отваря врати изложението „ЗА ТУРИЗМА 2018“

Традиционна проява в активна помощ на туристическия бранш

За четвърта поредна година изложението и бизнес форум За туризма 2018 ще посрещне представители на бранша от региона и страната  на 16 и 17 март в Експозиционен център Флора.

Проявата цели да съдейства максимално на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на заведения в курортите предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти за един успешен летен сезон.

Форматът на събитието е делови и е типична среща B2B.

В семинарната програма ще се представят добрите практики и достъпни решения за внедряване и управление на софтуер в хотели и ресторанти, представени от Microinvest. Община Бургас  и ОП „Туризъм” ще се включат в Бизнес форума със свои експерти за представянето на нови туристически обекти и коментар по актуални въпроси за развитието на туризма в региона.                                                                                         

Вход свободен!
Работно време от 10 до 18 часа.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център Флора и подкрепата на браншови организации от сферата на туризма.

Повече информация За Туризма 2018 можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието:  https://www.facebook.com/zaturizma/

Телевизия Агро ТВ е медиен партньор на събитието.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.