1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Незабравим старт на учебната година с Косад Семанс

Незабравим старт на учебната година с Косад Семанс

Забавления и подаръци на децата на служителите и приятелите на компанията

С радост и детски смях беше отбелязано началото на учебната година от Косад Семанс България. На 24.09.2015 г. екипът на Косад беше поканил децата на своите колеги и приятели на парти в популярен детски център в гр. Стара Загора. Там малчуганите се забавляваха, похапнаха и получиха много подаръци, подходящи за малки ученици. Голямата атракция бяха многото занимателни игри, организирани от екипа и аниматорите. Сериозно предизвикателство за следващото поколение земеделски производители се оказа играта тривиа, в която те бяха изправени пред сложни въпроси и загадки, чийто правилен отговор затрудни даже и техните родители.  

Седмица по-късно парти беше организирано и за децата от Североизточна България – в град Варна. Там присъствието беше още по-голямо и ентусиазирано. Децата посетиха един от най-големите парти центрове в морската столица. Почетен гост на празненството беше най-младият член на екипа на Косад Семанс – Виктор на 6 месеца, придружаван от гордия си баща Атанас Йовчев, регионален мениджър за Североизточна България. Въпреки крехката си възраст той взе активно участие в игрите.

Най-голямо предизвикателство за варненския екип малчугани беше покоряването на безкрайните катерушки. С упоритост и работа в екип те успяха да преодолеят предизвикателствата на парти центъра и да получат голямата награда – сладка торта!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.