1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Нови фолклорни щрихи в програмата на АГРО ТВ

Нови фолклорни щрихи в програмата на АГРО ТВ

Много музика, танци, вкусни гозби, празници и обичаи

От декември програмата на АГРО ТВ ще бъде обогатена с автентични фолклорни предавания. Зрителите да очакват много настроение, нови знания и завръщане към традициите и корените.

ФОЛКЛОРНА ТРАПЕЗА е 60-минутно предаване с полезни съвети и фолклорни изпълнения, с вкусни гозби по народни рецепти и разнообразни седенки.

Предаването за българските християнски и народни празници ДА СМЕ ЖИВИ, ДА СМЕ ЗДРАВИ ще бъде с продължителност 30 минути и ще представя православни песни, религиозни знания, народни песни, танци и обичаи. Всеки месец ще бъдат обхванати по четири значими празника.

ДА СМЕ ЖИВИ, ДА СМЕ ЗДРАВИ

Предаване за българските християнски и народни празници. Православни песни, религиозни знания, народни песни, танци и обичаи. Всеки месец са обхванати по четири значими празника.

Зрителите на АГРО ТВ ги очаква и предаване за фолклор от целия свят, както и детското фолклорно предаване ИЗВОРЧЕ, което ще показва български народни танци, песни, обичаи и български народни приказки, изпълнени от детски и юношески колективи. Ще бъдат представяни най-добрите детски състави от цялата страна с видеоклипове и сценични записи.

ИЗВОРЧЕ

Детско фолклорно предаване. Български народни танци, песни, обичаи и български народни приказки, изпълнени от детски и юношески колективи. Представяне на найдобрите детски състави от цялата страна. Видеоклипове и сценични записи.

АГРО ТВ е застъпник на традициите, обичаите и фолклора, които винаги са вървели ръка за ръка със селското стопанство.

Новите предавания ще придадат празничен нюанс в програмата на АГРО ТВ, което в съчетание с новинарските емисии, тематичните предавания, коментарите и публицистиката ще допълнят автентичния облик на една специализирана медия, каквато е АГРО ТВ.

                     

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.