1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Пет стъпки към успешния хотел

Пет стъпки към успешния хотел

Броени дни преди началото на изложението СИХРЕ надникваме „зад завесите“ на най-голямото събитие за хорека сектора у нас

Безспорно е – хотелският бизнес днес е по-динамичен от всякога. Традиционните похвати се преплитат с високите технологии и свързаността. Всичко това поражда нуждата от внедряване на гъвкаво управление и модерни похвати. Затова всеки представител на бранша внимателно следва предварително подготвен списък от стъпки – за да удовлетвори всички изисквания на гостите. Днес ще ви разкрием пет от тях. Това ще се случи, защото имахме възможността седмици преди началото на изложение СИХРЕ, събитието за годината за хорека сектора, да надникнем зад неговите завеси, откривайки изключителни продукти и технологии.

И през тази година международното изложение СИХРЕ ще представи цялостен поглед върху хотелското, ресторантското, кетъринг и СПА-оборудването. Това ще се случи от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център. СИХРЕ ще се проведе паралелно с петте изложения, посветени на хранително-вкусовия сектор – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Стъпка първа: софтуерът

Клиентът трябва винаги да е доволен. Това правило е в основата на успешния хотел. За да бъде изпълнено то, е нужно да елиминираме възможностите, пораждащи риск от забавяне. Клиентът иска бърза и качествена услуга – от етапа на онлайн резервацията, чак до регистрацията на рецепция. Затова е наложително да внедрим качествен и надежден софтуер.

За да отговори на високите клиентски изисквания, на СИХРЕ 2018 фирма MICROINVEST ще представи онлайн складовата програма за търговски обекти Micro.bg. Специално за нуждите на хотелиерите ще бъде предложен „Microinvest Хотел Pro“ – четвърто поколение софтуерен продукт, който позволява на всеки собственик и мениджър да моделира вътрешните процеси. За управлението на заведението и магазина „Мистрал софтуер“ ще представи Zamboo. Този софтуер оптимизира всички процеси в обекта и дава пълен контрол върху паричните и стокови потоци. „Янак Софт“ и UCS Balkan също ще предложат софтуерните си продукти.

За банята и СПА

Е, гостът вече е в стаята си. И, разбира се, първо ще отдели внимание на хотелската козметика, върху която са се спрели грижовните домакини. Затова на изложението СИХРЕ 2018 фирмата Lithium Hotel Accessory ще представи своята серия BOTANIKA. Луксозната eco-aware серия хотелска козметика е поставена в ретро бутилки с аромати на върбинка и бергамот. Фирмата ще представи и нови продукти от серията си с аромат на лавандула. На хотелиерите компания CWS-boco Bulgaria ще предложи комплекс от предложения. Сред тях е автоматичният диспенсър за подсушаване на ръце с текстилна ролка Paradise Dry Slim, както и високотехнологичната самопочистваща се с биологичен разтвор тоалетна дъска CLEAN SEAT.  Пълен набор от предложения за личната хигиена ще даде PULITO.

Гостът очаква качествени СПА процедури! В отговор на това изискване фирмата Lidera Trading предлага набор от продукти, сред които е Oxy-mix ProfiDerm. С апарата се извършва кислородно и водно почистване на лице, водно диамантено дермабразио, кислороден и воден спрей. Ще бъдат демонстрирани и възможностите на новата фотодинамична терапия Diode Cool Laser Technology, както и комбинираният апарат за лице и тяло с мултиполярен RF и кавитация ProfiDerm Body Jet.

Уютна и комфортна обстановка

Следващата задача е създаването на уютната и комфортната обстановка, в която гостът да се потопи. Задължително е тя да бъде уникална, деликатна, елегантна и да привлича вниманието. Придържайки се към тези изисквания и с изтънчеността на френския стил, на СИХРЕ 2018 фирмата „JVD – The French Touch“ ще представи оборудване за хотели, в което са вплетени елегантност, техника, ергономичност и практичност.

Съчетавайки с изключително вдъхновение и прецизност богата палитра от цветове и материали и подхождайки индивидуално към всеки проект, своите цялостни интериорни дизайнерски решения ще представи „ЧАР-интериорен текстил“. За създаване на уникален отпечатък в хотела, ще допринесат мебелите на АМСТРАТ. Само бегъл поглед е необходим към стола „Блум“ на компанията, за да се убедим в елегантността и да се уверим във вниманието към детайла, с което компанията подхожда. С богат списък от идеи за цялостно обзавеждане се включва и мебелната фабрика „Вълчев“, чиито мебели, изпълнявани и по индивидуален проект, създават елегантна обстановка и придават неповторим характер.

Стъпка следваща - кухнята

Гостите са доволни тогава, когато храната е добре приготвена. А това може да се случи само в хотел с отлично оборудвана кухня. Затова с изключително внимание в СИХРЕ 2018 се включва фирмата ВЕРА 94. Чрез богатото си портфолио тя ще предложи на хотелиерите фритюрника под налягане BROASTER, шоковия охладител MultiFresh, миялните машини GRANULDISK и разбира се – парния конвектомат SelfCookingCenter; както и още много...

С цялостна гама от немско професионално кухненско оборудване се включва и VEEDIK. А на щанда си Pro Kitchen ще представи немския бранд Virtus, удовлетворяващ всеки вкус, свързан с обзавеждането на кухнята. За професионалните кухни с голям капацитет и изключително натоварване високотехнологичните си предложения ще даде и фирма СИДИКА.

Всичко трябва да блести от чистота

За да бъде клиентът доволен, а хотелът винаги пълен, хигиената трябва да бъде издигната на висота. В услуга на всеки хотелиер фирма Профиклийн България ще предложи на СИХРЕ 2018 своите продукти. Сред тях е Taski Procarpet 45 – машина за пране на мокети и килими. С използването ѝ се постигат високи резултати и се дава възможност за лесно и бързо междинно почистване, за което не е нужно допълнително оборудване.

Цялостната хигиена е основен елемент в дейността и на фирма VERTEX. За пералното помещение CPN-BG ще се включи с машините си за перално и химическо оборудване, създадени от водещи европейски производители.

Това беше кратката ни разходка „зад завесите“ на СИХРЕ 2018. Тъй като думите са много, а редовете – малко, в заключение ще отбележим, че отличният хотел е този, в който се внедряват най-модерните технологии, използват се качествени материали, поддържа се висока хигиена, а създаването на храна е изкуство. Изложение СИХРЕ събира всички компоненти, които са нужни за изграждането на успешно и устойчиво хотелиерско начинание. Затова сме единодушни – събитието на хорека сектора, от 7 до 10 ноември, трябва да се посети.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.