1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Поредният успех: АГРО ТВ вече се излъчва в HD формат

Поредният успех: АГРО ТВ вече се излъчва в HD формат

По-качествена картина, по-истинско изживяване

На 29 август 2023 г. официално стартира HD излъчването на АГРО ТВ. Какво се променя – изживяването за зрителите, които ще се радват на по-високо качество на звук и картина.

АГРО ТВ се излъчва в мрежата на всички големи кабелни оператори в страната, достъпна е чрез IPTV мрежата на Булсатком, както и присъства във всички абонаментни планове на сателита НЕОСАТ.

От месец април 2023 г. АГРО ТВ е в мрежата на Yettel TV - интерактивна телевизия, която може да се гледа чрез връзка с интернет на екрана на телевизор, лаптоп или смартфон.

АГРО ТВ се разпространява и с пряко излъчване в интернет на адрес: www.agrotv.bg и www.agro.bg. Може да бъде гледана чрез мобилно приложение.

АГРО ТВ е единствената аграрна телевизия в България с над 10-годишна история. Има национално покритие и 24-часова програма. Сборната ѝ зрителска аудитория на месец е 1,2-1,5 млн. души.

АГРО ТВ е част от най-голямата медийна група в земеделието, включваща двата интернет сайта AGRO.BG и AGROTV.BG, два Youtube канала и сп. АгроКомпас.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.