1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД откри първия по рода си в България Агро Бизнес Център в Стара Загора

„Римекс 1 - Холдинг” ЕАД откри първия по рода си в България Агро Бизнес Център в Стара Загора

Снимка:

Събитието съвпадна с честването на 20- годишния юбилей на компанията

На 28.06.2010г. „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД откри първия по рода си в България Агро Бизнес Център. Едновременно с това фирмата отпразнува 20 години от създаването си.
На събитието присъстваха кметът на Стара Загора проф. Светлин Танчев, депутатът, Венцислав Върбанов и много от чуждестранните партньори на фирмата от CASE IH, VADERSTAD, KVERNELAND, SALFORD,  TECNOMA, и др.

Новият Агро Бизнес Център на компанията се простира на площ от 1200 кв.м. Сградата се състои от просторен шоу-рум, офиси, модерна зала за обучения, сервизна и складова част, както и външна изложбена част. Уникалното на проекта е, че модерният комплекс е разгърнат сред парцели селскостопанска земя. На тях „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД ще даде възможност на своите клиенти и служители да тестват агротехниката, продавана от компанията.

Надявам се, че 25-те специалисти, които ще посрещат нашите клиенти в центъра, ще повишат нивото на обслужването и ще затвърдят изградения през годините имидж на фирмата – сподели Румен Лазаров, изпълнителен директор на „Римекс 1- Холдинг”.

В последните години Стара Загора се превърна в столица на фирмите, занимаващи се със селскостопанска техника – заяви кметът на Стара Загора Светлин Танчев - Радваме се  на тази нова придобивка. На добър път на Римекс! Много сме щастливи да видим такава инвестиция. Пожелаваме на „Римекс” успехи и много доволни клиенти! – сподели Стефан Богнер, бизнес директор за Източна Европа на Case IH.

Сградата е модерна и  носи страхотно самочувствие. Много е впечатляваща. Ние сме изключително доволни от „Римекс”. Това е фирма с поглед в бъдещето! – каза Кристина Старк, изпълнителен директор на Vaderstad.

Тържественият водосвет и прерязването на лентата на новия комплекс са естествено продължение на политиката, която фирмата следва през 20-годишния период на съществуването си – да изненадва пазара с нови и иновативни решения всяка година. По този начин се създава възможност на компанията да бъде по-близо до своите клиенти, да отговори по-пълноценно на техните очаквания и интереси.

За доброто настроение на гостите се погрижи Джон Лоутън  (John Lawton), бивш вокалист на групата Юрая Хийп (Uriah Heep). Водещ на събитието беше любимецът на българската публика - Влади Въргала.

Повече информация за събитието можете да видите във видео материала тук

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.