1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Силно холандско участие на АГРА 2013

Силно холандско участие на АГРА 2013

За първи път ще участва холандска компания, която предлага интелигентни автоматизирани системи за оранжерии

Традиционно силно ще бъде холандското участие на изложението АГРА 2013, което ще се проведе между 5 и 9 март в Международен панаир Пловдив. 6 холандски агрокомпании ще участват със самостоятелни щандове, а продуктите на над 20 други ще бъдат  представени от българските им партньори. Посетителите и участниците в изложението ще могат да се запознаят с холандските технологии за оборудване на животновъдни ферми и оранжерии, торове и продукти за растителна защита, семена и посадъчен материал, цветя и много други. За първи път ще участва холандска компания, която предлага интелигентни автоматизирани системи за оранжерии, складове и дори домове, повишаващи продуктивността и оптимизиращи разходите за енергия, материали и труд.

Паралелно с изложението, Посолството на Нидерландия организира бизнес мисия в подкрепа на холандски компании желаещи да се запознаят с българския пазар и търсещи местни партньори. Сред участниците ще бъде и водеща компания за производство на цветя, проявяваща интерес към пряка инвестиция във високо технологично производство на посадъчен материал.

Информация къде да намерите холандските фирми на АГРА 2013:
http://bulgaria.nlembassy.org/services/trade-information/agriculture-nature-and-food-quality/netherlands-companies-at-agra-2013.html

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.