1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Слот игри на земеделска тематика

Слот игри на земеделска тематика

Едва ли е изненадващо, че селскостопанската тематика, пълна с ниви, добитък и посеви, продължава да буди любопитството ни. Дори и сега да живеем в най-големия метрополис на Земята, знаем, че много от нашите предци са били фермери. Това обяснява защо слот игрите на земеделска тематика станаха толкова популярни. Съставихме списък с най-добрите селскостопански слот машини в днешно време. Но преди да започнете да играете се уверете, че сте погледнали нашия списък на 10-те най-безопасни и нови онлайн казина, за да избегнете излишните проблеми. Присъединете се към нас, докато предприемаме кратко пътуване до фермата, за да изследваме някои от най-добрите онлайн ротативки с реалистични изображения и звукови ефекти.

Oink Country Love

Няма начин Microgaming да няма слот на земеделска тематика, който да не заслужава да бъде в нашия списък. Играта се казва Oink Country Love, видео слот машина с 5 барабана и 45 печеливши линии. Но това не е единственото странно нещо в играта. Не е ли сладко, че забавният слот е базиран на романтика, която се развива във ферма? Две прасета свирят на цигулка и банджо като два основни героя. Плащанията стават възможни благодарение на наличието на специални уайлд символи, каквито са и двете. Прасета, крави, коне и агнета се присъединяват към картите за игра в западен стил като допълнителни икони за игра.

игри

Бонусът за безплатни завъртания се активира всеки път, когато три или повече от скатер символите се появят някъде върху барабаните. В зависимост от броя скатери, които получавате, можете да получите до 20 допълнителни завъртания. Бонус хвърлянията на зарове обаче могат да бъдат увеличени още повече. Възможно е да получите до 80 безплатни завъртания само от една игра, ако задействате бонуса с допълнителни скатери. Това е предимство, което е трудно да се съпостави и не много игри предлагат нещо подобно. Не пропускайте Oink Country Love, забавен обрат на традиционната фермерска тема.

Funky Fruits Farm

Докато повечето игри на земеделска тема се въртят около традиционните селскостопански животни, Funky Fruits Farm предлага свежо завъртане на жанра. Класическата слот машина Funky Fruits се премества от първоначалната си обстановка на морския бряг в селска ферма в Канзас. Пет барабана, три реда и двадесет печеливши линии съставляват оформлението на играта. Череши, лимони и дини са само част от плодовете, които съставляват високоплатените икони. Странната привлекателност на тези плодове идва от изражението на лицата им.

В тази игра уайлд символът може да покрие цяла колона. Печалбата за победа, завършена с wild, се удвоява. Внимавайте за фермера, докато въртите. Знакът за разпръскване е героят с гъсти вежди. Ако получите три или повече разпръснати плода, ще влезете в бонуса Funky Fruits - 8 бонус игри с 2х множител. Изберете 2 от 5-те плодови икони, за да разкриете повече безплатни завъртания и множители. Бонус рундът има потенциала до 33 безплатни завъртания и множител до x15. Тази слот машина е достъпна за игра във всички онлайн казина със истински пари, които предлагат игрите на Playtech.

7 Piggles

Слот машината на Pragmatic Play с концепция за ферма се нарича 7 Piggies Slot. Тя се състои от 5 барабана, 3 реда и 7 печеливши линии като основни елементи. Това е фантастична игра с високо ниво на волатилност и процент възвръщаемост на играча от 95,99%. Геймплеят му включва както нови, така и утвърдени във времето аспекти, включително функции на играта като уайлд, скатер, базов режим, прасе Елвис, прасе строител, прасе вампир, прасе бебе, прасе кралица, прасе крал и безплатни завъртания.

Това е вълнуваща слот машина, която предоставя на играчите задоволително игрово изживяване. Преди да се регистрират в надеждно онлайн казино, за да играят с истински пари, играчите могат да тестват демо режима на слотовете, за да се запознаят с играта и да усетят как работи. Може да се играе на всяко устройство на цена, варираща от $0,07 до $35 за всяко завъртане, а мобилната версия изпълнява абсолютно същите операции като версията за настолни компютри. Може дори да останете приковани към екрана за продължителен период от време благодарение на зашеметяващите визуални ефекти и примамливата музика на играта.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.