1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ: Коледните послания на красивата и талантлива певица Цветелина

В АГРОФОРУМ: Коледните послания на красивата и талантлива певица Цветелина

На фокус: Силвия Кацарова и нейната рецепта за Коледната трапеза

Последният за 2020 г. АГРОФОРУМ идва със светски блясък и много настроение. Наши гости са чаровната Деси Добрева, неповторимата Силвия Кацарова и загадъчната Наталия Кобилкина. Но в първите минути на празничния брой ще бъдем в компанията на неотразимата Цветелина – едно уникално съчетание на нежност, талант и духовна сила.

Висока класа, вдъхновяващ талант и мъдрост – така бих описала следващия ни гост в това празнично издание на АФ. Специално за Агро ТВ голямата българска певица Силвия Кацарова ще сподели какво е за нея Коледа и ще разкрие своята рецепта за щастие.

Един от най-разпознаваемите гласове на музикалната сцена Деси Добрева е гост в студиото на АГРО ТВ. Певицата е първият официален Посланик на добра воля на кампанията „Млад български делегат“ за 2010-2011 г. към ООН. Единствено в АФ тя разказва за любовта си към земята и към земеделския труд.

Следващият специален гост в АГРОФОРУМ е известната сексоложка и семеен терапевт Наталия Кобилкина. Намираме я заедно със семейството й в Лондон.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.