1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В Пазарджик ще се проведе петата кръгла маса от обществения дебат за ОСП

В Пазарджик ще се проведе петата кръгла маса от обществения дебат за ОСП

Инициативата е на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Неделчева

Петата кръгла маса от обществения дебат за Общата селскостопанска политика на ЕС за периода 2014 – 2020 г. ще се проведе на 10 юни 2011 г. /петък/ в град Пазарджик. Общественият дебат е инициатива на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Неделчева и се организира с участието на централата на ПП ГЕРБ, Министерството за земеделието и храните и експертната подкрепа на Асоциацията на земеделските производители в България /АЗПБ/ и най-голямата неправителствена организация на земеделците в ЕС Copa-Cogeca. Мотото на обществения дебат е „Земеделие и политика – връзката си ти!”. На дебата са поканени всички земеделски производители от област Пазарджик.

По време на дискусията ще бъдат представени и обсъдени Първи и Втори стълб на ОСП. Всички земеделски производители, които присъстват на дискусията, ще могат да зададат конкретни въпроси към българския евродепутат и член на комисията по земеделие в ЕП Мария Неделчева, заместник-министъра на земеделието и храните Светлана Боянова, генералния секретар на Copa-Cogeca Пека Песонен и главния секретар на АЗПБ Ивайло Тодоров. Събитието ще бъде открито от областния координатор  на ПП ГЕРБ  - Пазарджик Иван Иванов.

Кръглата маса ще започне в 11:00 часа на 10 юни 2011 г. и ще се проведе във Военния клуб в гр. Пазарджик, ул. "Княз Александър Батенберг" № 3.

Повече информация четете в рубрика Прояви на портала...

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.