1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Младежи ще бъдат обучавани за хлебари и сладкари в Стара Загора

Младежи ще бъдат обучавани за хлебари и сладкари в Стара Загора

Снимка:

Процедурата за подбор на кадри по схемата „Ново работно място" е удължена

24 младежи на възраст до 29 години, с минимум средно образование, ще бъдат обучавани за хлебари и сладкари в Стара Загора. Това ще стане възможно благодарение на удължената процедура за подбор на кадри по схемата „Ново работно място", информират от Бюрото по труда в града. Проектът цели да предостави професионално обучение на младите хора, а на успешно приключилите го ще бъде осигурена възможност за работа в рамките на 12 месеца.

Необходимите за кандидатстване документи са заявление, служебна бележка, удостоверяваща регистрацията, както и нейната продължителност, автобиография, документ за завършено образование. Срокът за подаване на заявления за кандидатстване е удължен до 20 февруари, пише "Новинар".

Заинтересованите лица могат да получат консултации всеки работен ден от 8.30 до 17 часа в отдел "Посреднически услуги" към Бюрото по труда - Стара Загора.

До една седмица след изтичане на срока за подаване на документите за кандидатстване, на Информационното табло в Бюрото по труда ще бъде съобщено кои от кандидатите се допускат до интервю, както и дата, място и час на провеждане. Допуснатите кандидати ще са ясни до седмица след провеждането на интервюто.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.