1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. "Нилана" представя диетичен хляб на "Алея на здравето"

"Нилана" представя диетичен хляб на "Алея на здравето"

Изложението ще се проведе в НДК от 26 до 29 април

 

Лидерът в производството на специални и здравословни хлябове в България – "Нилана" ООД, се представя със свой щанд на 11-то поред специализирано изложение-базар в НДК в София за стоки, услуги и ноу-хау, свързани със здравето и красотата на човека - "Алея на здравето", съобщиха от компанията.

В него участват над 80 фирми, свързани с производство или дистрибуция на полезни храни, лекарства, хранителни добавки, билки, чайове, растителни екстракти, натурални продукти, лечебна козметика, ядки, подправки, специализирани медицински терапии, центрове за диагностика и балнеолечение, медицинска апаратура и др.

Форумът се провежда два пъти годишно. Пролетното издание стартира на 26 април и ще продължи до 29 април /от четвъртък до неделя включително/. Изложбата-базар е отворена за посетители и привърженици на здравословния начин на живот от 10.00 до 19.00 часа всеки ден. Входът е свободен, а цените на стоките и услугите са промоционални.

Феновете на природосъобразното хранене и хората със здравословни проблеми имат възможността да опитат и купят уникалните здравословни и диетични продукти на фирмата – хлябовете "Зърнена мозайка" и "100% ръжен хляб".

Рекордно високото съдържание на фибри – съответно 49% и 39%, в комбинация с рекордно ниските енергийни нива – 163-162 ккал на 100 грама продукт в тези продукти, ги правят изключително подходящи за здравна профилактика и специални режими на хранене. "Ефектът на метла" за човешкия организъм на "Зърнена мозайка" и "100 ръжен хляб" е медицински доказан.

Всеки ден от изложението "Нилана" и "Белла" ще провеждат съвместни дегустации на уникалните хлябове и маргарините с фибри.

Форумът предоставя и безплатни замервания на параметри, касаещи наднорменото тегло. Организатор на "Алея на здравето" е "Мирта-Медикус" ЕООД под егидата на на Министерството на здравеопазването и Националния център по опазване на човешкото здраве.

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.