1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Първите двама отличници от Тракийски университет ще бъдат поканени да работят в структурата на БАБХ

Първите двама отличници от Тракийски университет ще бъдат поканени да работят в структурата на БАБХ

Снимка:

"Добре дошли в голямото семейство на ветеринарните лекари в България!“, пожела д-р Йордан Войнов

На 16 март 2011 г. по време на тържествената промоция на 83-ти випуск ветеринарни лекари, завършващи Ветеринарномедицинския факултет при Тракийски университет - Стара Загора, първите двама по успех бяха поканени да работят в структурата на Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ).

Антония Тончева с успех 5.88 и Таня Стоянова с успех 5.80, са абсолвентите, на които д-р Йордан Войнов предложи да се присъединят към екипа на БАБХ и там да утвърдят и доразвиват знанията си.

„Желая на всеки един от вас успехът винаги да ви съпътства в живота, да се отнасяте почтително към колегите си и да пазите името и традициите на нашата древна и уважавана професия. Чрез труда си оставете следа в историята на ветеринарната медицина! На добър час, колеги! Добре дошли в голямото семейство на ветеринарните лекари в България!“, пожела д-р Йордан Войнов – изпълнителен директор на БАБХ, на младите абсолвенти.

Абсолвентите от 83-ти випуск на Ветеринарномедицинския факултет при Тракийски университет - Стара Загора получиха дипломите си за ветеринарни лекари и положиха Хипократова клетва на тържествена церемония в „Аула Магна", Медицински факултет на Тракийски университет.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.